Grill&filmlördag, fotbollssöndag

Har vilat en hel del, känns som förkylningen är påväg bort nu..
(Peppar, peppar, ta i trä!)

Blev film och grillad mat tillsammans med Lovisa igår, mycket mys :)



16/7 - Tog alltså bilden sist vi var på kusten.
Typ enda dagen med "sol-och-bad-väder", så vi åkte ut med båten, härligt!


Näe, nu måste jag sätta fart, kan inte sitta här hela dagen.. Ska in till stan med Hanna och kolla på Arre's match. Han kommer hela vägen från GBG för att spela fotboll, så det går ju bara inte att missa!;)

Have a nice day!:)


Little bit of everything

Hallå allihop!:)

Är hemma nu, hade det toppen bra på kusten. Dock var vädret kanske inte det bästa, men det har inte stoppat oss! Vi har haft nästan tio dagar av bara skojsigheter.. Sol, bad, båtturer, fotboll, shopping, Liseberg, bio (Baksmällan - kanon bra!), party, grillkvällar och träffa folket :)



Har gått och blivit sjuk också, förkyld i bott! Inte skoj kan jag säga.. Prickade ändå in en bio med tjejerna igår, Harry Potter och Halvblodsprinsen fick det bli! Måste säga att det är en av de bättre Harry Potter filmerna, nästan den bästa om jag får säga det! Kanske jag tycker så för att jag inte hade några alls förväntningar på filmen, men den var verkligen kanoners!



Så två bio-värda filmer just nu - Harry Potter och Halvblodsprinsen och Baksmällan :)

Färger i en vind

Var ett tag sedan.. Har helt enkelt inte funnits tid till bloggen. Inte sovit hemma för den delen heller - sedan jag skrev det senaste inlägget.

Var i alla fall sjukt skoj att träffa brudsen förra torsdagen! Får bli snart igen hörrni :)

Och för er som inte vet är jag just nu på Västkusten. Jag och Hanna kom hit i lördags, alltså för nästan en vecka sedan. Har förståss blivit stan för att kolla Gothia och shopping, men även party och sånt skoj :) Ulrika kom igår också, så nu ska vi ha det underbart!

Ha det bra ni med, så hörs vi till veckan när jag är hemma igen :)


3 i solen


Ahlgrens bilar, sur sockrade
Jag tycker inte vanliga bilar kommer högt upp på listan av godis.. (De är liksom sånt där "reserv" man tar när det inte finns något annat godis), men dessa sura bilar whaow! När man börjat äta dom går det inte att sluta - de är sjukt goda.

Ringar
Silver, färglada, små-diskreta, stora-synliga.. Alla typer av detta smycke är en favorit att ha på fingrarna!

Gladiatorsandaler
Räcker med två sammansatta ord - världensbästa sommarsko. Någon annan som håller med?

Yes, ny kategori och grejer! Lite små kul sådär. Hade tänkt lägga in mina tre-just-nu-favoriter lite då och då. Säg gärna vad ni tycker ;)

____________


Ikväll har vi grillat några stycken och haft det mys på Lovisas altan. Måste hoppa i säng nu, annars orkar jag inte upp imorgon.. Ska in till stan och luncha med Alma, Nathalie och Hanna. Var ett tag sedan, så det blir mycket mys ;)

Puss och kram!


Pizza och M.Jackson kväll

Godkväll!

Yes, det blev pizza på altanen och efter det har vi suttit bänkade i soffan och kollat på Michael Jackson. Snacka om tårar nerför kinderna.. Speciellt när hans dotter pratade! Herregud tårarna bara sprutade! Verkligen nu man förstår att han är borta.. Vilken stjärna, King of Pop!

(bilden till höger är klickbar)


Header


Har bytt header. Kände för att göra den lite mer sommrig, men vem vet..
Den gamla kanske dyker upp snart igen ;p

Visst när det var sol så länge längtade man nästan lite efter regn, men nu vill jag ju ha tillbaka solen ;p

PUSS!

You got me saying ayo

I onsdags var det dax för Rix Fm festival. Milow var ju självklara favoriten och jag slår vad om att det kommer bli en riktigt "sommar 09-låt".



Igår torsdag, cyklade vi in en go gäng till stan och åt på uteservering. Underbara sommartider med uteserveringar, god mat och härligt sällskap - me like!

Idag har jag sprungit på stan ett tag. Puh, värmen tar kol på en och nu framåt kvällen blev det filmkväll med godis och cola.

Allt bra med er?:)
Vi hörs snart igen!

Inte en droppe regn på flera dar

Älskar vädret, helt underbart! Lovisa och jag har varit och badat hela dagen - stekhett, så många dopp i vattnet fick det bli!

Nu framåt kvällen drog vi oss in till stan för att äta på en uteservering med Patrik och Oscar. Mycket god mat, soligt väder och självklart bra sällskap! Toppen tisdag.

PUSS&KRAM!


RSS 2.0