I'm home

Hallå!:)

Sitter just nu vid min nya lilla egna dator ute på altanen. Riktigt svalt och skönt och datorn, den gillar jag :)

Har kommit hem nu, efter 10 underbara dagar på kusten med 2 toppen pinglor. Dagarna var fyllda med sol, värme och saltvattensbad. Kvällarna och nätterna med skratt, fotboll, kubb och roligt folk. Vi har haft det sjukt skoj och vädret har varit ett stort plus i kanten!

Imorse tog jag en lång sovmorgon, vilket var behövligt! Som vi sagt där borta "sova kan vi göra när vi kommer hem".. Och sov det gjorde jag imorse - Lääänge! Underbart väder idag också, men jag måste erkänna att jag saknar kusten, saltvatten och pinglorna!

Imorgon blir det ingen sovmorgon.. Ska upp tidigt för att åka ut och bada, blir toppen-mys dä! Så nu måste jag snart krypa i säng för annars kommer jag inte orka upp.

Puss godingar!


Västkusten

Anledningen till att jag inte skrivit på över en vecka är att jag håller till på västkusten hos Hanna. Ulrika kom hit här om dagen också - vi njuter i fulla drag och har super skoj :) Helt underbart väder, härliga skratt, mycket bad, sena kvällar och för att tillägga hade vi en riktigt nice midsommar :)

Hoppas allt är bra med er!
Vet inte riktigt när jag kommer hem, men någon gång i slutet på veckan I think..
Vi hörs godingar, puss!


R.I.P Michael Jackson, king of pop!


..

Dancing all around

God kväll allihop!

Härligt väder idag, glass i solen och softa i bott - härligt! Hoppas ni haft en bra dag och kväll! Har nyss kommit hem från Lukas. Hade super trevligt :) Vi kunde även sitta ute på altanen i solen innan det blev alldeles för kallt, gillas!

Nu ska jag gå och lägga mig. Att det kan vara så lätt att vända på dygnet på sommarlovet, jag fattar inte.. Men det är väl lite det som är grejen också? ;p




Absolut bästa versonen!!

Dagar i bilder

Eftersom det inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, får det som jag har bilder ifrån sammanfatta lite :)

Har njutit av de första dagarna på lovet! Dock saknar jag sommarlovs-känslan, men den och vädret kommer förhoppningsvist.











Tiden går fort när man har roligt

Har helt enkelt inte funnits tid för bloggande de senaste dagarna..

Lovisa och jag har sovit hos hennes syster, vi har gått genom hela stan och skrikit oss hesa, köpt kläder, fikat och ätit glass i massor, åkt in till stan för att vattna blommor, glott massa SATC-avsnitt och bara njutit av ledigheten från skolan eftersom vi inte haft några lektioner. Bara skolavslutning kvar.. Sedan är det sommarlov!

Niornas bal
idag, så var där och kollade. Stiliga tjejer och killar dock inte lika stiligt väder - regn.. Sjukt att det gått ett helt år sedan vi stod där, tiden bara springer iväg! Efter balen var det tänkt att det skulle bli utgång.. Vilket det blev också, ett tag i alla fall ;p Sedan avslutades kvällen med SATC, mackor och o'boy tillsammans med Julia :)


Underbar lååååt..



PUSS!

Uppdate:
Bilder från Lovisa-mys och bal finns här.

Sunday

Hej på er! Vad gör ni denna söndag? Jag har varit med Lovisa, Patrik och Oscar och just nu är jag på väg till kusinis. Börjar skolan vid 13 imorgon och då ska vi bara fika, härligt och mysigt! Hoppas bara på att det inte ska regna, så vi kan fika utomhus. Ha en bra kväll, puss!

Dagens

Sorry att jag inte bloggat på ett tag. Har bara blivit så helt enkelt..

Har njutit av de sista dagarna i skolan, inget kvar att göra typ och det känns underbart! Har två lektioner till veckan plus en fika stund med klassen. Vi slutar på fredag och jag hoppas på att det blir fint väder.

Vi kör en dagens!
Kläder: Vit lång tisha från H&M-fashion against aids, leggings, kofta från ZARA och gladiatorsandaler.
Frisyr: Utsläppt med diadem.

Smink: Bara mascara.

Humör: Lite trött, men glad.
Väder: Allt möjligt, regn, mulet och framåt eftermiddagen även soool!
Bild:
En bild från GBG någon gång runt valborg (eftersom jag fortfarande inte kan ladda in nya bilder).


Låt: Carly Smithson - Here you come again.
Tv: The City med Lovisa, Elin och Karro.
Dricka: Fanta.
Mat: Grillat ute på altanen.

Köp: Inget.


Planer:
Varit med Lovisa, Karro, Elin, Anna mfl. spelat kubb, brännboll och haft det härligt i solen.
Vill ha: Sommarlov och fint väder till veckan!
Saknad: Värmen, vart tog den vägen lixom?
Bästa: Sommarlov om 5 dagar.. Det är sjukt vad detta år har gått fort!
Sämsta: Gjorde illa foten förut, så har lite ont nu ;p

Hoppas ni haft en bra kväll!
Nu ska jag snart hoppa i säng och läsa bok. Imorgon ska jag upp och hälsa på kusinis, trevlans!:)
PUSS OCH KRAM!


Don't look back in anger

Blev långlunch med Lovisa, Kajsa och Rebecca och sedan bussen hem, så har precis kommit hem i princip. Kort dag eftersom vi bara hade en lektion med betygsprat osv. känns väldigt bra och är nöjd! Så nu ska jag ut en sväng på stan med mamma :)

En låt som bara blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den! Upptäckte låten i vintras trots att den är över 10 år gamal, så kan det vara ibland ;p


Träning och helg..eller?

Har ni kollat på Paris Hiltons BFF ikväll? Det har inte jag. Nu trodde ni kanske att jag skulle säga 'det har jag', men så är inte fallet ;p

Nix, jag har varit och tränat med Lovisa. Körde ett step-intervallpass, varvade step med styrka. Var ett tag sedan jag tränade och tog ut mig ordentligt och eftersom jag aldrig kört step innan var det sjukt svårt och jobbigt. Men riktigt kul måste jag säga, så det lär nog bli fler gånger!:)

Har gjort fysik-slutprovet idag, 4-5 timmar tog det. Det var svårt, men härligt att det är gjort! Nu har jag så gott som sommarlov, så idag känns det som helg!:)


Bild från sommar'n 07 ute på Lovisas och min ö.

Pussochkram!

And the tears come streaming down your face

Hallå där!

I lördags drog Hanna och jag till Get a gig, massa band spelade och det var underbart väder, mycket härligt! Efter att vi varit där ett tag drog vi vidare och kvällen avslutades med mat på Donken, gillar't!

I söndags var jag med kusinerna och fikade hemma hos mormor och morfar, alltid lika mysigt! Morsdag, så det blev lite mormor och mamma dag :)

Idag är'e måndag och vi har en ny vecka framför oss.. I övermorgon är dagen jag längtat efter, allt-är-klart-i-skolan-dagen! Men imorgon står ett fysik-slutprov på schemat.. Skulle kanske pluggat mer, men inte så mycket att göra åt nu. Vi ta't som det kommer, men känns nervöst om jag ska vara ärlig.

Hann sätta mig lite vid datorn imorse.. Självklart var det New Moon trailern jag skulle kolla på - nörd som jag är ;p Och självklart grinar jag.. Ja, skräll mig! (Dock inte lika mycket jag grät här, vilket var tur. För frågan är ifall jag ens hade kunnat gå till skolan isåfall ;p) Kan inte låta bli att längta liiiiite tills höst och 21 November..


Uppdate, 23.10: Har svarat på lite kommentarer, nu blir det läggdags. Måste vara pigg imorgon, PUSS!

RSS 2.0