Söndag och måndag

Igår tillbringade jag dagen tillsammans med Hanna och Lovisa :) Vi tog en chill-söndag med tv-mys och tjejprat till hög musik. Sen på kvällen åkte Lollo och jag till Patrik och Oscar där det blev film, Mamma Mia (6:e gången jag såg den!), lika bra varje gång : )

 
Tjejmys!



Ringde kära HC förut idag.. 'JAG HAR SHAMPOO I HÅRET, RINGER DIG SEN!'  Haha, jag ringer i perfekt tajming!

Har sprungit på IKEA och stan hela dagen tillsammans med ma, Sue, Axel och Anton hela dagen. Alltid lika mys med trevligt sällskap, god mat osv. osv. : )

Nu ska E nog sova, jag är skapligt trött! VI HÖRS!:)

ABBA-tema!

Har inte följt Idol sådär jättemycket i år, men idag sitter jag verkligen bänkad framför tv:n.. ABBA-TEMA! HALLÅ ELLER! Jag gillar ju verkligen ABBA :) Älskar deras musik, man blir otroligt glad av den!

Ikväll tycker jag nog Kevin var bäst i Idol. Får se vem som åker ut.. Lite spännande sådär, ska fortsätta kolla sen : )

Nu har jag 9 dagars lov framför mig, känns underbart!


Skulle gärna få tillbaka dagen då kortet ovanför togs. Saknat till tusen!

Ha det bra, vi hörs!:)

Onsdagens

Helgen var mys tillsammans med bästaste sis. Tack för att du finns!

Snart är det helg igen, herregud vad veckorna går fort! Efter att den långa två timmars språklektionen är gjord på tisdag em. känns det som det är helg snaaart och fort går det, snart är helgen här.. och looooov! :)

Grey's ikväll, me like! Förra veckans Grey's avslutades med tårar för min del.. Hoppas på att veckans avsnitt är lika bra!

 
Soligt men blåsigt var det ute idag!

Vi hörs!:)

Fredag

Bilder från bildlektionen igår : )




Fredag
J
ag som var så glad när jag cyklade hem från bussen förut.. Sista lektionen, idrott  var superskoj, fredag = helg, solen sken och Ebbis skriker 'HEEEJ MIJIA!' när hon är lekte ute på dagis. När jag kom hem vände sig dock 'glad-heten' totalt.. Jag fick syn på skolkortet och jag kan säga att jag orkar inte ens kommentera det egentligen, men fy vad missnöjd jag ärrrrrrrrrrr!

Sis kommer hit sen ikväll, ska vara här under helgen. Har inte träffat henne sen i slutet av sommaren, så det blir mycket skoj och mys :)

Nu ska jag ta mig något att äta, (och försöka glöma skolkortet, orka!) Vi hörs i alla fall!<3

Torsdag med H och U plus bild och mobil

Hallå där!

Skolan idag avslutades med bild, alltid lika bra avslutning på torsdagar.. Bild och framför allt bildgruppen är mycket skoj!:) Tog lite kort på bilden idag, dom kanske kommer imorgon!

Efter skolan mötte Hanna och jag upp Ulla-Berit (Ulrika) :) Gick och käkade på bk, sedan vidare till Sundsta för lite sol, härligt!;p Tack för mysdag bruds!

<3

Har fått brorsans gamla mobil, så har suttit och fixat med den nu! Har varit min dröm-mobil ända sedan den kom ut och nu är den minnnnnnnnnn!:) Tackkkk!<3


Tjejkväll med HC på L

Skoj att blogg.se ville samarbeta igår.. Försökte ladda upp inlägget, men det funkade inte. Nu kommer det här istället : )




Tack för myskväll med god mat, sminkning, modevisning, mingel och godiebags - sånt där som hör såna tjejkväller till!:)

Gårdagens höstiga

 

Jacka, veromoda, väst, gina, jeans, fornarina, skor, scorett, sjal, hm.



Det är verkligen höst nu. Färgerna på löven, levande ljus osv. är riktigt mys, men om jag ska vara ärlig är jag 99.9% 'sommarmänniska' - jag älskar sommar'n!

Söndag - skoj helg!

Jo, söndag idag då! :) Lovisa undrade ifall jag skulle med på promenad i det fina höst vädret, kändes riktigt lockande, så vi tog oss en härlig runda bland färgade löv och solsken. Annars chill idag, har pluggat lite också. Labbrapporten ska in imorgon, det får inte glömmas.. Skriver ut den nu.

Min helg har varit riktigt skoj, hoppas er helg också har varit det!

I fredags fyllde Anna år, var hemma hos henne, åt god mat, lyssnade på musik, pratade och skrattade en hel del, sen vidare in till stan där vi skulle spela bowling, men det blev ändrade planer när vi inte kom in pga. minderåriga även fast vi hade kollat innan och det var okej.. Vi åkte runt lite i stan och sedan avslutades kvällen hos Anna igen :) Grattis igen Anna!<:-)<3
 
   
    
 
   


 

I lördags var vi några tjejer hemma hos Ulrika, lagade mat, spelade spel, kollade på skräckfilm, skrattade, skrek, grät och myste :)

  


Tack för en sjukt skoj helg allihop!<3

Vi hörs, ha det bra!

Uppdate; Herre, vad det har krånglat att ladda upp! Har suttit och krånglat i 40 minuter! Nu är'e nog dax för Emilia att hoppa i säng. Godnatt gott folk :)

Ny blogg!

Hallå där :)

Jo, jag har ny blogg.. Var så trött på att blogga ett tag, men känner 'blogg-sug' nu ;p Vi får se hur det går..

Jag kör på som 'vanligt', ni får fråga om det är något :)

Vi hörssss!<3

RSS 2.0